nemmaratonman

nemmaratonman

TRAIL paradise

2016. május 05. - téglánakgyors

Olyan gatyák vannak a Decathlonban, beszartok! Akkora zsebek vannak rajtuk, hogy már akkor lecsuknak bolti  lopásért a DM-ben, ha csak kinyílik előtted a fotocellás ajtó. (Sose fuss például az Újbuda Centernél, mint én.)

Nem csak az, hogy hátul van baszom nagy zsebe, hanem a zsebe alatt is van egy nagy zsebe, és ez még mind semmi, mert valami perverz zsebszörnyeteget csináltak a gatyákból, és rögtön előre is szabtak egy duplafenekű hasitasit. Elvileg flexikulacsot is tehetsz bele, vagy, mivel hát mondani sem kell, hoy TRAIL gatyáról van szó, és ezáltal BIZTOS, hogy extrém időtartamú futásokra lesz használva, esetleg be is katéterezheti magát az ember előre, hogy csak megállnia se kelljen, sőt esetleg vissza is forgathatja az egészet, ha esetleg végképp extrém módon nem talál vizet, mert annyira TRAILen van, hogy na. Van kompressziós, ami szerintem kamu, van sima tapinaci, meg zacsiszellőztető pehelynadrág, beépített fecskével, és még arra figyelmeztetnek, hogy nehogy ágyékverősen használja az ember. Fel kell szépen húzni hónaljig, csak semmi divatozás kérem szépen.

Esküszöm, a Decathlon olvassa a blogomat, ekkora zsebek  nem születhetnek csak úgy, véletlenül. Ehhez utána olvasás, a szakirodalom megléte, valamint körültekintő, alapos iparági kémkedés szükséges. Nos, hát viszlát Ronhill Trail Cargo, viszlát Salomon, a futók Tescója megint akkorát dobott, mint az állat.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr688689904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futós 2016.05.07. 09:15:15

Királyság :-) Írjál légyszi olyan posztot is, hogy de jó lenne sok normálisan kinéző póló, aminek hátul van 1-2 pici zsebe. Hátha :-) Elvileg vannak trail felsőik is, de még sose láttam boltban. Különben is úgy néznek ki, mint valami régi egyiptomi istennő cuccai. (A maratonért pedig gratula, azt még elfelejtettem mondani, de gondoltam :-)

téglánakgyors · http://nemmaratonman.blog.hu 2016.05.11. 21:09:16

@futós: (Köszi :) )
Majd írok olyat is, szerintem szoktak Salomonnál is tesztvásárolni a dekás, alpesi mérnökdesignerek, vagy kik azok, akik megálmodják ezeket a trail cuccokat.
süti beállítások módosítása