nemmaratonman

nemmaratonman

Háttérképek

2017. április 27. - téglánakgyors

Innen már lassan a lazázás jön, 10 nap múlva Salzburg maraton, és így is valahol 190 km környékén fogom bejezni a hónapot, ami nekem azon kívül, hogy a legtöbb idáig, sok is, főleg, hogy márciusban 81-ig jutottam el, és azelőtt sem voltam önmagam hőse. Ennél többet magamból nem fogok kihozni már május hetedikéig.

Ha már addig nem esek neki semmi komolyabbnak, dumálok valami uborkaszezonosat.

Egy jó ideje már folyik a Facebookom gatyába rázása (ha már képtelen vagyok nem használni), hogy lehetőleg ne ez a szaros magyar közélet randalírozzon a falamon, hanem mondjuk egy normál élet függelékei, ami nálam többek között kitalálhatóan a futást jelenti.

Az ember persze a Salomonnal meg a többi ilyen akármilyen maintstream oldallal kezdi, aztán egyikből jön a másik, és egy idő után itt is arra kel figyelni, hogy ez a téma se égjen bele a retinádba - én amúgy is hajlamos vagyok irodalmilag túledzeni magam ebben a sportban, semmint magában a tevékenységben.

Na de ennek a csávónak nem tudtam ellenállni, akinek nem a FB oldalát linkelem be, mert a rendes site-ja mégiscsak jobban odabasz. Legalábbis engem.

Ez most amúgy úgy jutott eszembe, hogy ez jött szembe velem céltalanul pörgetve a kék appot. 

 

18157362_1888305064784754_3006552298257408292_n_1.jpg

 

Ezt szintén ő lőtte a RunforWater kampánynak fotózva. Úgy ahogy van, mellbevágott, mert nagyjából minden üzenet benne van, amit szeretek abban, hogy időről-időre felhúzom a cipőt és elhúzok a faszba.

Mivel Mr. Trautman fotói lophatók, háttérképekként szoktak landolni a benti gépemen, mert azért mégse a vállalati vagy microsoftos stock cuccokat bámuljam két SAP ablak között.

A Runner'rs World Rave Wallpaperek szintén jó barik, legyenek bármennyire USA centrikusak is. A Trail Porn oldala ugyanilyen jó vadászterület, bár az itteni fotókat nem igazán sikerül igényesen betenni a képernyőre. 

Nektek van valami jó gyűjteményetek, vagy ez csak az én fétisem?

Szedem a zenéket is bár azt sem néztem meg, hogy mit szólnak a füleshez az osztrákok. Az enyém beereszti a hangot, meg amúgy is csak akkor tenném be, ha látom, hogy nem lesz belőle baj. (Mindegyik fiú ezt mondja előtte, mindegy.) Mindenesetre megtaláltam az abszolút powermusicot az abszolút mélyponthoz. (Zenét nem kérek, mert abból mindig vallásháború van.)

 

 

 

Kevin Bacon legyen veletek! És velem is!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr7912459315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2017.05.01. 10:40:20

meglett a 200 km vasárnap hajnallal? :)

téglánakgyors · http://nemmaratonman.blog.hu 2017.05.01. 10:47:14

@rrroka: 187 :) azt a hármat még betettem volna talán a 190-hez, ha nem ötös a pálya, de ez így is elég most a lábaimnak, semmi panasz. :)

Örülök nektek, meg magamnak is, nem haltam bele a hajnaliságba :D Köszi a társaságot!

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2017.05.02. 05:53:44

@téglánakgyors: odaadom a hármat, akkor nekem kereken 300 az ehavi, amin el vagyok ámulva rendesen.
nem rossz ám reggel futni, csak az rossz, ha utána dolgozni kell, nem pedig hétvégézni.

regulat · http://withoutacatharsis.blog.hu/ 2017.05.05. 07:48:56

Érdekes ez, mert ugye futok, vagy csak futogatok túrákon, de valahogy ezt pont csak egy szegmensének látom az életemnek. Pont, mint a szökőkút fotóimat.

Szóval nincsenek futós háttérképek, nem olvasok, vagy csak ritkán általános futó interjúkat, viszont annál több eseménybeszámolót.

...és még csak futós zenéim sincsenek. Leszoktam a menet közbeni zenehallgatásról még amikor aktívan görkoriztam. :) Persze, ha pályán körözgetnék, akkor talán megint... de szerencsére nem futok pályán. :)
süti beállítások módosítása