nemmaratonman

nemmaratonman

Víz nélkül 2 - Decathlon kör

2014. augusztus 12. - téglánakgyors

A Decathlon 10-kor nyit, nagy önmérsékletről tanúsítva csak 11-re mentem ki, hogy Csanyának is hagyjak időt, hátha nem szereti, ha reggel csörög valaki. 

A terv az volt, hogy jól megnézem ezeket a zsákokat. Ezt

 

TRAIL FÉRFI HÁTIZSÁK - Decathlon.hu (1).png

 

 

meg ezt.

 

HYDRATATION HÁTIZSÁK FUTÁSHOZ - Decathlon.hu.png

 

Meg talán ezt.

 

TRAIL TÁSKA SMALL - Decathlon.hu.png

 

Aztán, ha nincs, vagy nem tetszik - de nyilván, ha van, és tetszik, akkor is -, felhívom Csanyát, hogy mizújs a Srpy-jal. 

Úgy érzem elég sok esélyt megadtam a sorsnak ahhoz, hogy legalább az egyik úton a kedvemben járjon, de a sorsot úgy néz ki, kurvára nem érdekli a se a dehidratáltságom, se töretlen hitem a fogyasztói társadalomban. 

Nincs zsák. Semmilyen. Az ország EZ A LEGNAGYOBB SPORTÁRUHÁZÁBAN még csak az a régi fajta zsák volt, amivel az a bajom, amivel ezzel a három új zsákkal is lesz, hogy a vállpántjának kihasználtsága kanyarban sincs a Spry-jéhoz, alig valami egycérnaszálos zsebecskéket varrtak rá. Nekem kellenek a használható, és elérhető zsebek. Ráadásul a most kapható tevepúpok még drágábbak is az újabbaknál. A nagy 12-13000 Ft. 

Annyit tudtak mondani, hogy vagy most érkezett/érkezik a francia raktárba és onnan négy hét, mire eljut a polcra, vagy a magyar raktár ül a cuccon. Akárhogy is, a számítógépen valami szeptember 4-ét láttam, amivel semennyire nem vagyok előrébb.

Csanya pedig azt mondta a telefonban, hogy nincs, megszűnt az európai forgalmazás. Próbáljam meg az ultraspire.eu-t. Megpróbáltam, Csak lilát lehetett kiválasztani, és az is 80 euró, ami azért már rég volt 15000 Ft.

 

Szóval feladtam. Azzal a ténnyel, hogy Magyarország időről-időre még mindig a világvégének számít, nem tudok harcolni. Igen, tudom, hogy az EURÓPAI forgalmazás szűnt meg, de az nem létezik, hogy Budapesten nemhogy választék ne legyen, de gyakorlatilag venni is alig lehessen egy olyan rétegterméket, hogy futóknak ivózsák. Igen, most sarkítok, tudom. De amikor egyes boltokban újra és újra azt mondják, hogy a forgalmazó nem tudott Magyarországra rendelni, amikor újra és újra az Amazonon, vagy az eBay.com-on kötök ki, akkor...akkor mi van? First world problem, persze. De tényleg, még mindig Bécsbe kell kijárnunk? 

 

Amúgy a budaörsi Decathlonban most akciós ez a széldzseki, 9 helyett 6000-ért adják, azt hiszem kellene nekem egy ilyen. Lehet, holnap visszamegyek. 

 

Fresh   cold weather   KIPRUN WIND PROTECT WHITE BLUE   kalenji.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr296597937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása