nemmaratonman

nemmaratonman

Garmin jeladó Polar övre, Garmin órához 3 - a második Polar öv

2014. szeptember 03. - téglánakgyors

Tegnap vettem egy nagy levegőt, és vettem egy új Polar pántot. Gondolkodtam ugyan, hogy mennyi esélyem lenne garanciában intézni az ügyet, de miután Garmin rendszeren használtam, a legminimálisabb nem-akarom-én-ezt hozzáállás is elég a bolt részéről, hogy azt mondja: így nem. Igazából csak meggyőztem magam, hogy még csak meg se próbáljam.

Akárhogy is. Ezúttal két fiatal srác volt a pult mögött, ezúttal nem meséltem el a sztorimat, ezúttal szép dobozban kaptam a pántot, használati, tisztítási utasítással ellátva.

Az az illuzió, hogy ollóval kellett felvágnom a forrasztott műanyag csomagolást, azért megnyugtató - hátha annyira új és érintetlen, hogy sokáig fog tartani.

A hivatalos ajánlás szerint minden alkalommal meg kell tisztítani a pántot vízzel és NEM HIDRATÁLÓS szapannal, valamint ki lehet mosni is a cuccot 40°C-ban, hasonló színekkel. Gondolom ez utóbbi info különösen fontos.

 

UPDATE 2014.12.22  - Ez a második öv azóta is probléma nélkül bírja. Minden használat után beszappanozom Safeguard szappannal, aztán jó alapaosan kiöblítem. Úgy néz ki, (nálam) ez a titok.

 

polar1.jpg

polar2.jpg

Bocs a botrányos képekért, most nem tudtam jobbat.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr756664911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása