nemmaratonman

nemmaratonman

Abigél

2020. május 22. - téglánakgyors

Az újrakezdésben az a legjobb, hogy nem feladat, hanem öröm. Nem KELL elérnem időt, távot, sebességet, és könnyen jön a sikerélmény - ez mind elképzelhetetlenül jól fekszik nekem, nagyon is tetszik a nem is annyira sunnyogó, eredendő lustaságomnak. Ezeknek az ismeretlen nélküli egyenleteknek, öt-hat-hét kilométereknek legszívesebben minden nap nekiállnék, hogy kiélvezzem, mennyire könnyű megoldani őket - és még csak nem is szégyellném magam az olcsón jött sikerélmény maradéktalan kiélvezése miatt. 

Múlt héten ötödjére mentem volna ki vasárnap, és jól jelzi azt a valóságot tudomásul nem vevő automatizmusomat, hogy eszembe sem jutott, hogy lehet, nem jutok ki.

Anna az első három órát kivárta, és csak reggel nyolc fele keltett fel, hogy minden jel szerint ez nem gyakorlat. 10 órával később Abigélt felvették a kórházba. Ugyan a doktornőnk jól láthatóan futásból érkezett meg a vezényletre, én kénytelen voltam letenni az aznapi edzésről - de csak a koronaprotokoll miatt!!! Amúgy mentem volna!

 

felvetel.jpg

 

img-5678.jpg

 

A Róbertben voltunk, velük maradhattam három napig, ami meglehetősen szigorú szobafogságot jelentett egy meglepően kompakt "családi" szobában, szignifikáns mennyiségű alvásmegvonással. 

Egy új status quo kialakításánál az első és a legfontosabb teendő, hogy te diktálj fejezd ki, hogy neked mi a fontos, hogy az a valami egyből bekerüljön a kalapba. Ne a teljes csomaggal kezdj, mert ez egy új kalap, hordásra fog csak engedni, akkor majd belefér az ubé is. Így egyelőre csak fél órára kéredzkedtem el a Spice Girlstől. Abigél hanyag eleganciával intett, hogy mehetek, sokkal fontosabb dolgai voltak, mint egy dagadt, hülye, aki futni akar, amikor ehetne is. 

A három nap lábtétlenség határozottan jót tett, sokkal jobb tempóban, sokkal nyugodtabb pulzussal kerültem meg az hazai ötös pályámat, mint az újrahajrázás óta bármikor. Fürdetésre hazaértem.

 

rk35_marcsinko_panna_abigel_2020-05-18_10.jpg

rk35_marcsinko_panna_abigel_2020-05-18_15.jpg

 

A Thule pedig még fél évig gurulásra és defektre készen vár a szekrényben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr715711654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagylori 2020.05.22. 12:04:56

Kedves Peti! A névtelen és arctalan, de lelkes blogolvasóid nevében is gratulálok! Üdv az apák táborában! Babának, Mamának jó egészséget! Kedvenc bloggerünknek meg sok élvezetes futókilómétert! (Általános tapasztalat, hogy a baba születése után az apuka második vonalba kerül, mindenkit csak a lányok érdekelnek. Itt a blogon azonban mindig Te leszel a sztár!)
Üdv!

téglánakgyors · http://nemmaratonman.blog.hu 2020.05.22. 12:35:03

@nagylori: Yaay! Legalább itt :) Nem titkolt szándékom volt ez mindig is!

És persze köszi! :)

haanchee · http://haancheefut.blog.hu 2020.05.23. 09:18:56

Cukiság! A futó apák meg menők! Mire együtt futhattok, újra jó formában leszel. :)

téglánakgyors · http://nemmaratonman.blog.hu 2020.05.23. 18:35:37

@haanchee: Nagyon be voltam szarva, hogy nem így lesz - mármint, hogy nem jövök helyre év végéig, vagy akár jövő tavaszig sem. De most úgy néz ki, hogy véget ért
a bünti és én nagyon akarok menő lenni!! :)

alehunter 2020.05.23. 23:12:06

ó te jó ég, Nemmaratonman! Gyönyörű kislányotok van! GRATULÁLOK! :)

alehunter 2020.05.23. 23:14:39

egyébként meg: az online oktatás egyik eredményeként tanúsíthatom: felemelő élmény, mikor elmész majd a pici lányoddal futni egyet - erek a trackek örök emlékek lesznek majd :)

alehunter 2020.05.24. 22:45:11

@téglánakgyors: COVID-19 miatti bezártság "tesiórája" :)
süti beállítások módosítása