nemmaratonman

nemmaratonman

A mai nap tanulsága

2019. október 12. - téglánakgyors

ke_pernyo_foto_2019-10-12_15_18_21.png

 

MINDIG JÓL JÖN EGY BAJSZOS A HÁZNÁL.

 

És mindaz, amiről ma nem igazán beszélt senki (már én sem), de azért fontos: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr215219400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

videkiman 2019.10.12. 23:16:41

Szerinem ez után kurvára nem kéne fanyalogni, akkor sem ha lenne (?) miért.

videkiman 2019.10.13. 13:03:28

@téglánakgyors: Egyiken sem.
Ami a szponzort illeti, nem hinném, hogy érdemes belekverni, hogy mivel foglalkozik az adott cég, káros-e az alaptevékenysége. Arról sem beszél senki, hogy a világ egyik legnagyobb maratonjának egy autógyár a főszponzora. A profi bringás párhuzam túlságosan konteo.
A cipőhöz nem tudok érdemben hozzászólni, én nehezen tudom elképzelni, hogy ez annyit segítene, mint az úszásban anno a cáparuha. Az indexen volt pénteken egy podcast Szabó Gáborral és Csere Gáspárral, ők sem hittek ebben. Azt mondjuk nem értem, hogy a nyulak miért a női modellt kapták. :)

téglánakgyors · http://nemmaratonman.blog.hu 2019.10.13. 13:22:14

@videkiman: ebben nem értünk egyet. Az sem volt oké pl, hogy a cigigyártók tolták anno a Forma-1-et. A Marbolro, a Camel volt a menőség szimbóluma. Most az Ineos nevéhez tapad a világ legmenőbb teljesítménye, és ez sem oké.
Aztán a cigisek eltűntek - felülről irányítva. Nem lenne ellenemre, ha ott lennénk már, hogy az Ineosnak sem szabadna szponzortevékenységet folytatni.

A cipő kérdését helyén kell kezelni, jelentsen ez bármit is. Úgy értem, hogy én sem tudom, mennyit tezz hozzá a teljesítményhez, konkrétan nem tudok annyival futni, hogy ez számomra kiderüljön :)
A cápadresszt jól betiltották, aztán tíz évre rá jött a Milák Kristóf és sima naciban szarrá alázta Phelps dresszes világcsúcsát.

tankista.cica 2019.10.24. 15:45:50

Számomra ez nem más mint az akaraterő diadala.
Pont nem izgat ki szponzorál, milyen terméket gyárt, milyen cipő, mennyi nyúl...
Ugyanaz mint Pistoriousnál... (jó oké, egy barom volt és lelőtte a modellt akit répázhatott volna minden nap, cserébe meg őt a sitten a nigák, de így járt, nem ezért szeressük XD)... baszki egy lábatlan ember futott az olimpián!
Mi kell még? Én ezt viszem magammal, meg a feka befutóját mikor a saját szaros 5:30-as meg 5:40-es kilométereit tolom...
süti beállítások módosítása