nemmaratonman

nemmaratonman

Sony Smartwatch 3

2014. szeptember 30. - téglánakgyors
  • íme az összes ziccer, amit az Apple Watchban kihagytak

 

  • viszlát Garmin, viszlát Suunto

 

Ha online újságíró lennék, ilyen schlagwortokkal indítanám a cikkemet, de az, hogy nem vagyok az, nem jelenti, hogy nem tehetem meg. 

 

sony.JPG

 

Természetesen fogalmam sincs, hogy mennyit bír az óra akkumulátora, valószínűleg közelében nincs semmiféle 50 órának, amit jelenleg a legmenőbb gps-es órákból ki lehet sajtolni. Ráadásul nem is lesz olcsó, arról nem is beszélve, hogy ezekkel az első fecskékkel mindig úgy van, hogy élesben már nem annyira finomak, mint a második, harmadik generációs fecskék. De akkor is.

Egy magamfajta felhasználónak nem kell ötven óra, mert két óra alatt simán leamortizálja magát, valószínűleg olcsóbb is lesz egyszer, és ha esetleg nem annyira működőképes, azon is javítanak majd.

És onnan pedig nincs messze, hogy mellkaspánttal (sogar anélkül), valami gps-es futóprogival és google maps-szel irányítsam magam a grafikon-, és soha el nem tévedés mennyországába. Sőt, ha elfáradok, egy K.I.T. gyere értem sms-t is tudok majd küldeni. 

Lelkes vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr956746885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása