nemmaratonman

nemmaratonman

Ajándék a Hosszútávblogról

2015. január 19. - téglánakgyors

Pont az Északnyugati átjárós posztot firkáltam - mostanában azon agyaltam, hogy tudnék új területeket bevonni a futóútvonalak közé, és mindkét tevékenységnek (agyalás, firkálás) alapvető része volt/lett volna az, hogy konkrétan megrajzoljam és lássam térképen azt, hogy merre és meddig szoktam eljutni, és onnan merre lehetne kanyarogni -, amikor a feedlymben megjelent egy új poszt a Hosszútávblogtól.

És abban ott volt az, Ami Nekem Kell. Egy térkép, amin szépen be van színezve, hogy merre futott a futó. Egyetlen baj volt, hogy az a futó nem én voltam, hanem rrroka, és ráadásul egy házon belüli alkalmazásról volt szó, amit az érdi futócsoport egyik tagja hegesztett össze.

Hálistennek nem bírtam ki komment nélkül, és talán az eddigi legjobb futás-ajándék született a történetből, mert Nepusz Tomi, a program alkotója volt olyan oltárian jófej, hogy felajánlotta, hogy ha adok neki egy rakat trackfile-t, akkor megcsinálja nekem is ezt a kimutatást.

Hát én erre futottam eddig (az agyonfutott útvonalak erősebben be vannak kékezve, a nem frekventált útvonalak pedig halványabbak):

 

teglanakgyors_budapest_del.png

teglanakgyors_paks.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr67088247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snatch_ · http://futas.asroma.hu 2015.01.21. 09:33:23

kár, hogy nem lehet kinagyítani a képet. jól látom, hogy néha kimerészkedsz tétény legszéléig?

téglánakgyors · http://nemmaratonman.blog.hu 2015.01.21. 09:39:45

@snatch_: ha megnyitod új oldalon csak a képet gépen, vagy telefonon az segít, én úgy élvezkedtem rajta :-)

Ki, arra van az egyetlen értelmes, egykörös, nem túl kacskaringós, aszfaltos, félmaratonos táv, ami kifele megy, és nem emelkedik túl sokat. Campona, Lidl gyakorlatilag, esetleg kicsit tovább,mert kíváncsi vagyok, hogy mi van arra, mint mindig :-D
süti beállítások módosítása