nemmaratonman

nemmaratonman

Dani blogol

2015. november 30. - téglánakgyors

Na, hát Dani amellett, hogy szarrá futja, meg ironmanezi magát, blogolni is kezdett. Igaz, felesége is bejelentette, hogy ő akkor meg szintén elkezdi az elvállokaférjemtől.blog.hu-t, de reméljük, hogy ettől nem függetlenűl hosszúéletű egy oldal lesz :)

Kurva sok futóblog van, de egyrészt ebben pl. már most is egy csomó használható infó van, szerintem nem is uncsin megírva, hanem jól, másrészt meg már nincs is annyi ÉLŐ futóblog.

Szóval Dani blogol, bár még mindig nem írta át a címben a ragot, pedig már szóltam neki, hogy Pesten a -ra a menő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr958128126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2015.12.01. 05:22:36

jaja,a blog, mint műfaj maga halott.

regulat · http://withoutacatharsis.blog.hu/ 2015.12.03. 08:27:59

@rrroka: Nem halott, csak megélni nem lehet belőle. Ha azért csinálod, mert mondandód van, akkor lesz hozzá olvasó is.

Csak van egy csomó dolog, amit figyelembe kell venni. Mennyi ideje, kedve van olvasni a célközönségnek, milyen sűrűn hajlandó oda kattintani... milyen promót tudsz kiharcolni, találsz-e olyan hírportált, ami támogat idővel... Szóval annak könnyebb a dolga az exhibicionizmusát példának okáért a margitszigeti futókör mellett éli ki. :)

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2015.12.03. 08:47:01

@regulat: hát amikor nulla és kétszáz között van egy poszt olvasottsága, akkor azért eléggé halottnak lehet nevezni. :) én akkor nevezném élőnek, ha organikus látogatókból érkezne legalább pár száz. az index2-re szerintem pl inkább rosszat tesz, mint jó, mert beesik egy rakás troll. :)

regulat · http://withoutacatharsis.blog.hu/ 2015.12.03. 09:01:13

@rrroka: Az index2 arra jó, hogy a sok troll mellett beesik egy-két új olvasó... sok a blog, sőt sok a rossz blog... ez ellen csak úgy lehet védekezni, ha valami közös értékrend alapján többen írnak egy blogot, de általában nehéz összehozni, mert fontos, hogy rendszeresen legyen poszt... én például ezért nyitottam a vendégposztok (beszámolók) felé, mert akiket felkértem, hogy írjanak a blogba, azok valahogy nem nagyon tették... :)
süti beállítások módosítása