nemmaratonman

nemmaratonman

Füst Albertfalván

2017. március 02. - téglánakgyors

Na jó, van vagy két posztom félig összehányva, de ezt közben el kell mondanom. Szóval éppen avatom I. Tribute Haanchee főhercegnőt (ha még valaha jár erre, remélem nem veszi zokon, de a Garmin Connecten a legnagyobb menőség, hogy lehet nevet adni a cipőknek, és nekem róluk

 

dc842586-f5ef-40a1-a6fa-d0a944417034.jpg

 

mindig ő jut eszembe, nem tehetek róla. Úgyhogy konkrétan róla neveztem el a cipőimet [tudom, ez indigó, meg valami, és nem lila, de akkoris]), amikor egy fekete kabátos srác kivágódik az Albertfalvi Közösségi Ház ajtaján az utcára, de úgy rögtön keresztbe, előttem. Rágyújt, majd ugyanazzal a lendülettel észrevesz, jó nagy elánnal kitér előlem, elrejti a cigijét és azt mondja:

BOCSÁNAT 

A

FÜSTÉRT!

Úgy kábé frankón újraszületett a hitem az emberiségben.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmaratonman.blog.hu/api/trackback/id/tr1412308601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2017.03.03. 06:48:24

:O
...imádtam cigizni. "setét anyám újra szívok füstös csecsedből"

videkiman 2017.03.03. 11:57:55

Én akkor fogok így érezni, mikor a Rómain futás közben megérzem a ganja szagot és bocsánat kérés helyett szimplán megkínálnak. :) Vajon miért olyan gyorsak azok a jamaikai futók?

téglánakgyors · http://nemmaratonman.blog.hu 2017.03.04. 07:05:51

@rrroka: 14 éves koromtól egészen sokáig majomkodtam vele, de valamiért rászokni erre az egyetlen dologra, soha nem szoktam rá. Cigiztem fiúvécékben, mert kötelező volt, néha ott lógott a számban a főiskolai folyosón, mert akkor még lehetett és menő volt, cigiztem bulikban, kocsmákban, pia mellé, aztán végre 35-36 évesen eljutottam oda, hogy már a sörök mellé sem gyújtottam rá. Hétköznapokon, vagy hogy reggel rágyújtsak, vagy akár, hogy melóban kijárjak óránként 10 percre - na ilyen soha nem volt.

@videkiman: Azzal is próbálkoztam, de igazából még a szagát is utálom :) A Római ekkora fertő? :D

videkiman 2017.03.05. 09:18:17

@téglánakgyors: Dehogy, általában ilyen sötét, késő őszi, téli estéken szokott néha megcsapni, mikor csak néhány ember lődörög arra. Áprilistól szeptemberig délután/este a népsűrűség miatt amúgy vállalhatatlan arra futni.
süti beállítások módosítása